Creta et Aqua™

Het bedrijf

Creta et Aqua™ is een familiebedrijf opgericht in 2015 en is een producent van krijtverf specifiek voor meubels en muren. Creta et Aqua™ is tevens een geregistreerd merk en de verf is uit passie en ervaring geboren.

Krijtverf is er in alle soorten, kwaliteiten en kleuren. Creta et Aqua™ (latijn voor "Krijt en Water") levert de fijnste kwaliteit krijtverf in de Benelux en onderscheidt zich van alle andere merken door vrijheid van kleuren. Een consument is niet gebonden aan een kleurenpalet maar kan krijtverf in iedere gewenste Ral-kleur geleverd krijgen. Creta et Aqua™ is hierin uniek in de Benelux maar misschien zelfs wel in de hele wereld. 

  • De fijnste kwaliteit krijtverf
  • Iedere gewenste Ral-kleur
  • Gemaakt voor artistieke nabewerking

Organisatie

Sales

Creta et Aqua™ levert niet rechtstreeks aan consumenten maar heeft resellers nodig als haar verkoopkanaal. Het bedrijf timmert hard aan de weg om het resellersbestand vorm te geven.

cms-img

De verantwoordelijke persoon voor alle sales in de Benelux is dhr. Sam Kramer, salesmanager. Eenmaal reseller dan is Janine Kramer contactpersoon. "We houden van persoonlijk contact en korte lijnen wat betekent dat onze resellers ons kennen en rechtstreeks kunnen benaderen. Ook komen we langs als een bedrijf reseller wil worden en onderhouden we de contacten. Niet om resellers op te jagen om te verkopen maar gewoon omdat we het leuk vinden en graag met eigen ogen zien wat onze verf nu weer mooi heeft gemaakt haha".

Ervaringen

Wij schilderen en bewerken meubels. Jarenlang hebben we bijna ieder gerenommeerd merk krijtverf gebruikt in ons atelier. Om te testen hebben we een testpakket van Creta et Aqua™ besteld. We zijn onder de indruk van het mooie resultaat wat we voor een aantrekkelijke prijs bereiken. Wij hebben onze verf gevonden en zijn inmiddels Authorised Reseller.

Brocante Verf.nl (Antwerpen)

Maak kennis met de fijnste krijtverf die momenteel op de markt is: Creta et Aqua™.

Ariadne at Home Brocante Special (6-2015)

Wat een snelle levertijden zeg! We kunnen zelfs middels dropshipment bestellingen rechtstreeks naar onze klant laten versturen vanuit Creta et Aqua™.

De Verloren Bloem (Wanroij)