Reseller worden

Vrijheid, blijheid en geen contract!

Creta et Aqua™ is afhankelijk van haar resellers omdat zij het verkoopkanaal vormen. Resellers van Creta et Aqua™ worden zeer gewaardeerd en met respect behandeld. 

"Vrijheid" is voor beide partijen het sleutelwoord. Daar waar andere merken haar resellers vanaf moment één binden met voorwaarden en hen tal van regels oplegt, heeft Creta et Aqua™ er voor gekozen haar resellers vrijheid tot ondernemen te geven in de ruimste zin van het woord. Wij staan achter ons product en delen die passie graag met u. Mocht u ooit die passie verliezen dan kan dat, zonder dat u aan banden wordt gelegd met opzegtermijnen, boetes of ander restricties waar u niet blij van wordt. Creta et Aqua™ stelt zich in de relatie tot haar reseller winkel_resellerdienend op zonder eisen te stellen. Daarentegen kan een reseller ook geen eisen stellen aan ons. Het enige wat we wel beloven, is dat we een geweldig product hebben en géén rechtstreekse verkoopactiviteiten gaan doen aan consumenten.

  • Geen wederzijdse eisen en voorwaarden
  • Vrijheid van ondernemen
  • Ondersteuning in marketing, volledige kopieervrijheid website, digitaal marketingpakket
  • Meedenken in promotie
  • Geen consumentenverkoop door Creta et Aqua™ zelf
  • En ja...u mag ook andere merken Krijtverf naast Creta et Aqua™ verkopen

Het bestand met resellers is flexibel en nieuwe resellers zijn van harte welkom. Neem bij interesse dus gerust contact op.

Ik wil reseller worden

Diverse soorten Resellers

Omdat niet ieder bedrijf even groot is, hanteert Creta et Aqua™ verschillende soorten resellers. Alle resellers krijgen toegang tot de resellersomgeving waarin zij krijtverf, marketingmaterialen en tal van andere producten kunnen (bij)bestellen. Resellers worden bovendien voorzien van digitale marketingmaterialen als foto's, logo's en andere huisstijl materialen om een eventuele webwinkel te kunnen inrichten. Resellers mogen vanzelfsprekend zelf de krijtverf gebruiken om hun producten te verven of hun klandizie anders te bedienen.

Overzicht marketingmaterialen

Partner

De vorm "Partner" is bedoeld voor kleinere bedrijven en winkels die krijtverf aan hun klanten willen aanbieden zonder meteen grote investeringen in voorraad te doen. Partners worden ondersteund met het "partner marketingpakket" en de marge die gemaakt wordt op de verkopen is prettig doch minimaal. Partners worden vermeld in de winkelzoeker maar worden niet specifiek genoemd onder het kopje resellers. 

Authorised Small Reseller (ASR)

De vorm "ASR" is bedoeld voor kleinere bedrijven en winkels die krijtverf aan hun klanten willen aanbieden en daarbij investeren in een kleine voorraad. ARS's worden ondersteund met het "ASR marketingpakket" en maken een grotere marge op hun verkopen. ASR's worden zowel vermeld in de winkelzoeker onder het kopje resellers en zullen dus sneller worden gevonden door potentiële afnemers van krijtverf. 

Authorised Medium Reseller (AMR)

De vorm "AMR" is bedoeld voor grotere bedrijven en winkels ketens die veel krijtverf verkopen. AMR's doen een behoorlijke investering in voorraad en hebben soms zelfs een verfmengmachine zodat ze met Creta et Aqua™ verfbasis hun klanten kunnen voorzien van krijtverf op kleur. AMR's worden ondersteund met het "AMR marketingpakket" en de marge die gemaakt wordt op de verkopen is behoorlijk. AMR's hebben een prominente rol op de homepage van Creta et Aqua™. 

Authorised Large Reseller (ALR)

De vorm "ALR" is bedoeld voor bouwmarkten en andere grote bedrijven en winkelketens. ALR's hebben alleen Creta et Aqua Krijtverfbasis op voorraad en kunnen zo met hun verfmengmachine de klanten bedienen van iedere gewenste kleur krijtverf. ALR's worden maximaal ondersteund in marketing. Ook de marge die gemaakt wordt op de verkopen is maximaal. ALR's hebben een prominente rol op de homepage van Creta et Aqua™.

Adviesprijzen

Creta et Aqua™ krijtverf is kwalitatief hoogwaardige krijtverf die bovendien betaalbaar is. De adviesprijzen voor de verf inclusief b.t.w. zijn:

Hoeveelheid Kleur Adviesprijs
1 liter  Basis €. 23,50
250 ml Basis €. 8,50
Testpakket (6x 250ml)* Basis €. 30,25
1 liter RAL gemengd €. 28,50
*: Gratis verzending Benelux
Creta et Aqua™ hecht veel waarde aan betrouwbaar en respectvol zaken doen en ik zal persoonlijk alles in het werk stellen de zakelijke relatie zo prettig mogelijk te maken. Snel reageren, korte levertijd en praktische persoonlijke advisering staan hierin bovenaan.

Janine Kramer - Manager Resellers Benelux

Een merk promoten en zo een bloeiend familiebedrijf runnen is leuk maar zodra je hiermee je verkopende partners gaat belasten door vervelende voorwaarden te stellen of hen te verplichten tot afname, schrikt dat meer af dan dat het aantrekt. Dat wil ik onze potentiële reseller niet aan doen. We willen het bij Creta et Aqua™ gezellig en leuk houden, net als de uitstraling die veel van onze potentiële resellers hebben. We hebben een kwalitatief hoogstaand product voor een aantrekkelijke prijs. Dat is ons sterke punt.

Sam Kramer - Sales Manager Benelux

Reseller_winkel